Welkom in ons atelier om jullie trouwringen uit te kiezen, waar liefde en vakmanschap samenkomen om jouw trouwringen een uniek en persoonlijk karakter te geven. Ontdek onze prachtige collectie trouwringen, vervaardigd met zorg en toewijding in 18 karaat goud.

Maatwerk voor Jullie Unieke Verhaal

Wij begrijpen dat jullie liefdesverhaal uniek is. Daarom bieden wij een exclusieve maatwerkoptie voor trouwringen. Kies uit verschillende stijlen, van klassiek tot eigentijds, en personaliseer elk detail om de ringen perfect bij jullie stijl en persoonlijkheid te laten passen.

Onze maatwerk trouwringen worden vervaardigd uit 18 karaat goud, een symbool van puurheid en duurzaamheid. De warme gloed van dit edelmetaal geeft een tijdloze elegantie aan jullie verbintenis en creëert een erfstuk dat generaties lang gekoesterd zal worden.

Wij werken enkel met natuurlijke diamant en edelstenen.

Het maakproces - Ambachtelijk vakmanschap

Als ervaren edelsmid zet ik mij in om jullie droomringen te maken. Van het selecteren van de edelstenen tot het fijne detailwerk, elk stuk wordt met liefde en vakmanschap vervaardigd. Jullie worden betrokken bij het proces, zodat de ringen perfect aansluiten bij jullie visie.

Een levenslang aandenken

Een trouwring is meer dan een sieraad; het is een symbool van jullie liefde en toewijding. Met onze maatwerkopties in 18 karaat goud creëren we niet alleen ringen, maar unieke kunstwerken die jullie levenslange reis samen symboliseren.

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij jullie liefdesverhaal kunnen vertalen naar prachtige, op maat gemaakte trouwringen in 18 karaat goud. Wij streven ernaar om jullie speciale dag nog memorabeler te maken.

Hoe gaat dit concreet in zijn werk?

plan je afspraak in om onze collectie te bekijken, in deze afspraak van 1 uur tonen wij alle opties. Zo kunnen jullie de bestelling plaatsen of geef ik graag een vrijblijvende offerte mee naar huis.

Maak hier je afspraak

Wanneer is het ideale moment om langs te komen voor trouwringen?

6 a 4 maanden voor jullie huwelijk. Is jullie huwelijk sneller? Contacteer mij dan even, dan bekijken wij samen de haalbaarheid.

En dan?

  • Wij contacteren jullie ongeveer 1,5 maand voor het huwelijk voor de pas beurt. Details worden nu gekozen zoals de stenen en gravure.
  • Ongeveer 2 weken na de pas beurt zijn jullie ringen klaar om op te halen.

Bekijk al onze trouwringen

Inspiratie opdoen? Bekijk hier al onze trouwringen