Roos de Krom is in 2008 afgestudeerd als Master in de beeldende kunst, optie juweelontwerp & edelsmeedkunst en heeft zicht sinds toen verdiept in deze eeuwenoude ambacht. 

Het Atelier

Het atelier staat bekend om zijn persoonlijke aanpak… Ieder juweel is uniek, maar ook elk persoon.

Daarom is het voor Roos de Krom uiterst belangrijk om het juweel steeds te ontwerpen samen met de klant, op deze manier ontstaan er steeds creaties op maat.

Om dit proces rustig en vlot te laten verlopen vragen wij om een afspraakje in te plannen, dit kan je doen via deze knop

Maak een afspraak

Wij verwelkomen jullie tot en met deze lente nog op Hortensiastraat 28, en kijken er naar uit om jullie binnenkort in ons vernieuwde atelier te ontvangen op Hortensiastraat 26.

Waarvoor kan je in het aterlier terecht?

  • Unieke creaties in goud en zilver
  • Herstellingen
  • Herwerken van oud goud
  • Schatten en overnemen van goud

Maatwerk Sieraden

Elk stuk dat we maken begint met een idee – jouw idee. Of het nu gaat om een verlovingsring, trouwringen, een herinneringssieraad of gewoon een speciaal cadeau, wij werken nauw met je samen om jouw ideaal juweel tot leven te brengen. Van het selecteren van de materialen tot het uitwerken van de details.

Advies en ontwerp

Het kiezen van het juiste sieraad kan een overweldigende taak zijn. Daarom staan wij klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Van het selecteren van de perfecte edelsteen tot het kiezen van het ideale ontwerp dat past bij jouw stijl en budget, we zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces.

Neem contact op

Wil je graag een juweel op maat? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.
We kijken ernaar uit om samen met jou, je unieke sieraad te creëren dat een leven lang meegaat.

Maak hier je afspraak

Onze webwinkel

Ontdek de nieuwste juwelen hier onder

Of bekijk de volledige collectie